Telefoon

+31 6 28 67 89 35

Email

fieke@leefgezondcoaching.nl

Gezonde medewerkers, gezond bedrijf!

Hoe kun je binnen je organisatie de fitheid van de medewerkers vergroten en daardoor het ziekteverzuim terug brengen?

Graag kijk ik mee welke doelen je als organisatie kunt stellen en hoe je deze kunt bereiken. 

  • Opstellen van beleids- en actieplannen
  • Adviseren van management leefstijl en vitaliteit als belangrijke factoren voor medewerkers
  • Verzorgen van workshops en trainingen voor management en/of medewerkers
  • Voeren van coachingsgesprekken op het gebied o.a. voeding, beweging, stress, slaap en time management

Voedingsanalyse

Naar aanleiding van een voedingsdagboek analyseren we je voedingspatroon en kijken we waar je veranderingen kunt aanbrengen. Na deze analyse gaan we kijken of je met deze inzichten zelfstandig je weg kunt inslaan of dat ik je coach om de gewenste doelen te bereiken.

Beweeganalyse

Als je meer wilt bewegen is het essentieel om naar je huidige (beweeg) patronen te kijken. Wat doe je precies aan beweging en hoeveel tijd breng je zittend door. Door het kijken naar je huidige activiteiten kunnen we komen tot een beweegplan dat realiseerbaar is en voldoet aan je wensen om zo je doelen te bereiken. Het wil niet altijd zeggen dat je 3 x in de week naar de sportschool moet, maar bijvoorbeeld wat vaker de fiets of trap pakt. Zo kun je meer gaan bewegen of minder tijd zittend doorbrengen.

Ontspanningsanalyse

In onze 24/7 maatschappij staan we steeds vaker op ‘aan’. Dit heeft veel voordelen, maar iedereen heeft ook momenten nodig om te ontspannen en ‘tijd voor jezelf’. Met name voor ouders schiet het er vaak bij in om rust te nemen of iets te doen voor jezelf. Ontspannen kan zijn mediteren, maar ook het maken van een wandeling, een boek lezen, creatief bezig zijn, sporten, voldoende slapen etc. Samen met jou kijk ik graag hoe je week eruit ziet, waar het knelt en waar je prioriteiten kunt stellen. Je zult zien dat als je goed voor jezelf zorgt, je ook beter voor een ander kunt zorgen.

Nieuwgierig? Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik hoor graag van je.