Telefoon

+31 6 28 67 89 35

Email

fieke@leefgezondcoaching.nl

Je fitter en gezonder voelen houdt niet alleen in kilo’s afvallen, maar ook lekker bewegen, een wandeling kunnen maken met een vriend, achter je kind aanrennen, de tijd nemen voor ontspanning, kunnen afschakelen van je werk en lekker eten.

Uiteindelijk gaat het altijd om een gezonde combinatie van lekker en gezond eten, makkelijk kunnen bewegen, goed kunnen slapen en rust in je hoofd.

Wil je hier echt mee aan de slag dan kan ik je daarbij helpen. Samen kijken we wat je wilt bereiken, wat je belangrijk vindt en vooral wat je leuk vindt en hoe de doelen haalbaar te maken zijn. ‘Kleine stapjes, groot succes’ is dan vaak ook een voorwaarde om te zorgen dat je tot een echte verandering komt die je volhoudt.

Meer grip op je leven, neem de regie en gooi het roer om!

In persoonlijke gesprekken gaan we kijken wat je wilt bereiken, welke doelen je kunt stellen en hoe je deze kunt bereiken. Hierbij is belangrijk om aan te sluiten bij mogelijkheden en interesses die voor jou belangrijk zijn.

We gaan kijken waar je motivatie ligt en hoe we deze kunnen vergroten. Zonder de juiste motivatie is het lastig om te veranderen. Ik kan je helpen maar je zult het echt zelf moeten doen. Met kleine concrete acties kun je mooie resultaten behalen.

Wat levert het op?

Het resultaat van een gezondere leefstijl is dat je lekkerder in je vel zit, die broek eindelijk weer eens aan kunt, makkelijker kunt bewegen (tikkertje met de kinderen of een lange wandeling door het bos), niet uitgeput de trap op komt, meer rust hebt in je hoofd, bewuster kunt genieten van de mooie dingen in het leven en nog veel meer.

Hoe?

Na een eerste kennismaking waarin we kijken welke doelen je wilt bereiken werken we in een aantal sessies toe naar het doel. Afhankelijk van je wensen kijken we hoe ik je daarbij het beste kan ondersteunen.