Telefoon

+31 6 28 67 89 35

Email

fieke@leefgezondcoaching.nl

De oorzaak van stressklachten effectief aanpakken!

Je ervaart stressklachten als je stressmechanisme uit balans is. Kort gezegd doe je te veel en herstel je te weinig. Stress en burnout hebben zowel een fysieke als een mentale oorzaak.

Werken aan herstel gebeurt dan ook zowel lichamelijk, psychisch als gedragsmatig. In het begin wordt met name op fysiek herstel gefocust. Daarna komen de andere aspecten aan bod waarna gekeken kan worden naar re-integratie.  

Samen kijken we hoe we de stress kunnen aanpakken en maken we een praktisch plan om uiteindelijk te komen tot een nieuwe balans in je leven.

Ik werk volgend de CSR methode. De CSR-Methode pakt stressklachten en burn-out psycho-biologisch aan. Dat betekent dat gecoacht wordt op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. Het belangrijkste in eerste instantie is het stoppen van de roofbouw op je lichaam. Daarna wordt gewerkt aan het herstel van de balans tussen inspanning en ontspanning. Na het verkrijgen van inzicht in je patronen kun je gaan werken aan je herstel.

Ik heb mijn coachingstraject bij Fieke als erg waardevol ervaren. Ze had een luisterend oor en kon spiegelen zodat ik stappen durfde te zetten die anders veel langer hadden geduurd.

Sabine